Megjelent a 2017-es YouTube Rewind

Mint minden évben, idén is december 6.-án megjelent a 2017-es YouTube Rewind videó, ami a The Shape of 2017 címet kapta.

Mi az a YouTube Rewind?

A YouTube Rewind egy videó sorozat a YouTube-tól és a Portal A Interactive-tól. Ezek a videók, minden év virális videóinak, eseményeinek, mémjeinek és zenéinek egy összefoglaló visszatekintése.

Az első ilyen Rewind videó 2010-ben jelent meg a Top 10 legnépszerűbb YouTube videókkal. Ezt követően, 2011-ben kezdte el a ma is ismert formájában elkészíteni a Rewind videókat a Speedwall és a Portal A Interactive segítségével. 2011 óta minden évben a YouTube Spotlight csatornára tölt fel a videókat egy behind the scenes – a színfalak mögött – kíséretében.

Személy szerint a tavalyi változat nekem jobban tetszett, mintha az tartalmasabb lett volna, lehet talán mert kicsit több, számomra is ismert YouTuber szerepelt benne? Az biztos, hogy valamivel viccesebb is volt, mint az idei.

Az összes eddigi YouTube Rewind videót összeszedtem egy listába, amit itt tudsz megtekinteni.

Kíváncsi vagyok te mit gondolsz, írd meg hozzászólásban, hogy tetszett e neked az idei Rewind videó. Ja és ne felejtsd el megosztani az ismerőseidnek.

Forrás: Wikipedia