5 videóvágás technika, amitől jobb videóid lesznek

Videóvágás

Kezdő videósként sok esetben a videóvágás kimerül abban, hogy csak kivágjuk a felesleges részeket és kész is a remekmű. Viszont, ha jobb videókat szeretnék készíteni a jövőben, akkor nem árt, ha ismerünk pár vágási technikát, mint amiket filmekben is használnak. A vágásokat használhatjuk simán az egyik képről a másikra, perspektíva váltáshoz, vagy a sztori kibővítésére is. Nézzünk is meg pár vágási technikát!

“5 videóvágás technika, amitől jobb videóid lesznek” bővebben

Hogyan növeld a nézettségi időt a csatornádon? 1. rész

YouTube nézési idő növelése

Senki sem szereti látni a magas visszafordulási arányt, azaz, ha a nézési idő mellett alacsony a százalék. Bizonyára te is sok időt és energiát áldozol, hogy jó minőségű videókat készíts a YouTube-ra, és szeretnéd, ha meg is néznék. Nem szeretnéd azt látni, hogy pár másodperc után tovább állnak a nézők. Mi a titok? Hogyan lehet elérni, hogy maradjanak és megnézzék a videód? Nézzünk erre pár egyszerű tippet!

YouTube analitika

“Hogyan növeld a nézettségi időt a csatornádon? 1. rész” bővebben

7 hasznos tipp a YouTube csatornád növekedéséhez

7 hasznos tipp a YouTube csatornád növekedéséhez

Szóval van már egy csatornád, amit szeretnél végre felfuttatni és szeretnéd, ha többen néznének. Ehhez szükséged lesz egy stratégiára, ami segítségével növelheted a YouTube csatornád népszerűségét.

Szerencsére ahhoz nem kell YouTube gurunak lenned, hogy megértsd, hogy hogyan is lehet nagyobb nézettséged, követőtáborod és interakció a videóiddal. Itt van 7 hasznos tipp, ami segíthet neked is.

“7 hasznos tipp a YouTube csatornád növekedéséhez” bővebben

Hogyan válassz YouTube nevet?

név

Elgondolkoztál már azon, hogy te is elindulj a YouTube karrier útján? Akkor ez a cikksorozat segíthet majd neked is.

Milyen a jó YouTube csatorna név? A csatorna neve hatalmas szerepet játszik abban, hogy mennyire is lesz sikeres a csatornád márkája, jövője. Ha már te is gondolkoztál egy-két csatorna néven de még nem tudod, hogy hogyan is válassz akkor ez a cikk segíthet neked is.

“Hogyan válassz YouTube nevet?” bővebben