Második alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb online videós díjátadója

Az online videók népszerűsége töretlenül növekszik az elmúlt években. Nem is csoda, hiszen az Y, Z és Alpha generáció körében már ez a tartalomtípus vált a legkedveltebbé. Az új felületek új tehetségeknek nyújtanak remek lehetőséget és mára a legnépszerűbb YouTuberek már több százezer követővel és a kereskedelmi csatornák által is irigyelt nézettséggel rendelkeznek.

A Telekom Videós gála célja

A Telekom Videós Gála célja hazánk legjobb online videós tartalomgyártóinak elismerése egy nagyszabású díjátadó keretén belül a 2017-es tevékenységükre vonatkozóan. A Gála az idei évben március 30-án pénteken este kerül megrendezése Budapesten a Star Network Influencer ügynökség szervezésében. Az esemény a hazai YouTube MCN ügynökségek és a Google szakmai közreműködésével valósul meg.

A tavalyi Gála sikerei után a rendezők természetesen a folytatás mellett döntöttek. A 2017-es esemény előtti időszakban mindösszesen néhány hét alatt 1,5 Millió szavazat érkezett a jelöltekre és 3,6 Millió embert értek el a Gála tartalmai. A díjátadó live streamjét pedig egy időben több mint 30 000 néző követte, ezzel Magyarország valaha volt legnagyobb nézettségű élő YouTube közvetítése lett.

Támogatók

A Gála támogatói a tavalyi sikeres együttműködést követően ismét a Magyar Telekom és a CocaCola. Előbbi névadó és egyben arany fokozatú támogatóként, míg a Coca-Cola ezüst fokozatú támogatóként jelenik meg. Mindkét márka egyedi megjelenéssel készül az elő műsorfolyamra, emellett a Coca-Cola hozzájárulásával valósul meg a Gála hivatalos After Partyja is.

Ezúttal 12 kategóriában kerülnek díjak átadásra: vlog, gaming, életstílus, humor, tech, utazás, ismeretterjesztő, film, animáció, év felfedezettje, közönségkedvenc és az év legjobb szponzorációs együttműködése. Az idei évben még látványosabb élő műsorra számíthatnak az érdeklődők, számos olyan különleges videóval készül a Star Network csapata, amelyet eddig korábban nem láthattak a rajongók.

A díjak átadására ünnepélyes keretek között a Telekom Videós Gálán kerül sor március 30-án pénteken este. A rendezvényen a jelöltek mellett Magyarország top 150 videósa vesz részt, míg a közönség élő streamen izgulhatja végig az eseményeket.

Szavzás menete

2017.03.19 A közösség és a szakmai zsűri szavaz

A jelöltek kiválasztása után a szavazás két síkon folytatódik. A „Szavazás” menüpontnál adhatjátok le a voksaitokat a kedvenceitekre. Emellett egy szakmai zsűri is értékeli a csatornák teljesítményét. A szavazás március 27.-én zárul le.

2018.03.30 A Nyertesek kihirdetése és a díjak átadása

A Közösség és a szakmai zsűri szavazata alapján alakul ki a végső eredmény. Az egyes kategóriák nyerteseinek kiléte a Telekom Videós Gálán kerül kihirdetésre, amelyet élőben követhettek a YouTube-on.

Bővebb információt találtok a rendezvényről a Videós Gála oldalán.